Alvast een eerste foto van het team van 2014:

Het team heeft zo'n duizend Euro bij elkaar gebracht. De totale opbrengst was:

 

 

Nieuws van de Samenloop 2014

Vrijdag 4 april om 19.00 is de start van

de Samenloop voor Hoop in GeldermalsenKom ons EHBO team aanmoedigen, ondersteunen, afleiden, welterusten zeggen, wekken, opstarten...

Onze tent/kraam staat op de parkeerplaats “achter het veer” aan de rand van het park, aan de kant van de haven.

 

Vrijdag 4 april om 23.00 is de kaarsen ceremonie

 

De EHBO vereniging zal op de Samenloop staan met een stand, om hulp te bieden maar ook voor demonstraties en...... de verkoop van cupcakes voor het goede doel.

Ze kosten 75 €ct per stuk en

6 voor vijf Euro*

  

Op zaterdag 5 april verkopen we niet alleen cupcakes maar kun je ook cupcakes versieren in onze kraam.

De workshops worden gehouden om:

10.00 uur
11.00 uur
12.00 uur

14.00 uur
15.00 uur
16.00 uur
De slotceremonie is op

Zaterdag 5 april om 19.00 in het hart van Geldermalsen.

 

 


Het EHBO team voor de Samenloop voor Hoop te Geldermalsen 2014 wordt gesponsord door:


* De opbrengsten van de cupcakes en de extra kwantum korting donatie gaan naar het goede doel: KWF Kankerbestrijding

 


Geldermalsen, 15 oktober 2013

Beste collega EHBO'ers,

 

Zoals sommige van jullie wellicht al wel weten wordt er in het voorjaar van 2014 weer een Samenloop voor Hoop georganiseerd in Geldermalsen en wel op
4 en 5 april 2014.
Voor degene die het niet meer helemaal weten of er nog niet bekend mee zijn, wat is nou Samenloop voor Hoop?

Samenloop voor Hoop

De Samenloop voor Hoop van KWF Kankerbestrijding is een uniek evenement waarbij deelnemers de strijd aangaan tegen kanker. Met de Samenloop zamelen we geld in, steken we (ex)kankerpatiŽnten een hart onder de riem en is er aandacht voor en informatie over uiteenlopende aspecten van kanker. Het feestelijke, braderie-achtige familie-evenement duurt 24 uur en wordt lokaal door vrijwilligers georganiseerd. De totale opbrengst van de Samenloop voor Hoop komt ten goede aan het KWF Deze vraag wil ik nu bij jullie neerleggen. Er is een team-captain nodig om alles in goede banen te leiden en een flink aantal EHBO'ers om de 24uur dicht te krijgen. Er wordt non-stop gelopen, dus ook in de nacht.

 

Tijdens de Samenloop voor Hoop wandelen teams van 10 tot 15 deelnemers, 24 uur lang, rondjes op een parcours op de markt in Geldermalsen. Men hoeft niet 24 uur lang achter elkaar rondjes te lopen, de bedoeling is dat men elkaar afwisselt. Daarnaast is het de bedoeling dat we zoveel geld inzamelen voor het KWF. Dit wordt gedaan tijdens het evenement, door bijvoorbeeld iets te gaan verkopen, maar ook in de aanloop er naar toe.

Vorig jaar hebben we als EHBO-vereniging voor het eerst meegedaan. We hebben er gestaan als Eerste hulp post maar we hebben ook met een team 24 uur lang gelopen.
Dit was geweldig!! Wat een teamspirit en wat een goed gevoel om met elkaar zoiets te doen.
Ook deze Samenloop voor Hoop willen we weer als EHBO-vereniging met een team mee doen en de eerste mensen hebben zich inmiddels al aangemeld. We hebben echter nog meer teamleden nodig!!!
Kun je niet meelopen maar wel op een andere manier wat betekenen dan is dat natuurlijk ook van harte welkom. Alle uurtjes vrijdag of zaterdag zijn meegenomen!

Dus wil je met ons de uitdaging aangaan om je in te zetten voor de strijd tegen kanker en zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF? Meld je dan aan.
Met elkaar gaan we dan binnenkort om de tafel om een loopschema te maken en te bedenken hoe we zoveel mogelijk en op een superleuke manier zoveel mogelijk geld in te zamelen.


 

Je kunt je aanmelden via monique.r@vodafonethuis.nl

We hopen op jullie steun!

Ton van Maanen
Monique de Ruiter,
Teamcaptains


P.S.
Binnenkort gaat onze Facebook pagina "EHBO actief bij Samenloop Geldermalsen" de lucht in!
Kijk ook eens op de site Samenloop voor Hoop Geldermalsen