EHBO Herhalingslesavonden voor het seizoen 2018 - 2019


De herhalingslessen zijn ingedeeld volgens het onderstaande rooster.

De genoemde compententies kunnen in de les nog worden aangevuld met andere competenties

Lestijden zijn op maandagen van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Voor een afdrukbaar overzichtje voor op het prikbord:

*Competenties kunnen door instructeur nog worden aangevuld

Datum Herhalingslessen 2019 competentie*
14 januari 2019 Herhalingsles 9: korte les EHBO algemeen en Nieuwjaarsreceptie
1+diverse
21 januari 2019 (Kinder)Reanimatie en AED groep 1 (zie indelingslijst)
1+2+3+4
28 januari 2019 Herhalingsles 10: EHBO algemeen
1+diverse
4 februari 2019 Herhalingsles 11: Levensreddend handelen (o.a. helm afnemen)
1+16
11 februari 2019 (Kinder)Reanimatie en AED groep 2 (zie indelingslijst)
1+2+3+4
18 februari 2019 Herhalingsles 12: Agressie hantering op evenementen, theorieavond
1+diverse
4 maart 2019 Herhalingsles 13: Botbreuken, nek en rugletsels
1+10+16

11 maart 2019

(Kinder)Reanimatie en AED groep 3 (zie indelingslijst)
1+2+3+4
18 maart 2019 Herhalingsles 14: Grote oefening op locatie bij Jilis van Mourik Auto's B.V., te Geldermalsen
1 t/m 18
25 maart 2019 Herhalingsles module EHBO bij Kinderen: verplicht voor leden met een certificaat of leden die in het verleden deze aantekening hadden en verder is iedereen welkom op deze avond die meer wil weten over dit onderwerp.
EHAK
1 april 2019 Openbare Lezing: Lezing van het Longfonds. Locatie Basisschool Op 't Hof te Tricht
diverse
15 april 2019 Jaarvergadering
-

 

Kleine wijzigingen kunnen door omstandigheden altijd plaats vinden,
maar wij zullen zoveel mogelijk trachten dit lesschema te volgen.


BHV herhaling

Op 12 maart 2019 is er weer een herhalingsavond Bedrijfshulpverlening Brand, Ontruiming en Communicatie. Deze les zal gegeven worden in het Trainingscentrum van Walter Mars op de Lepenwei 14 A te Geldermalsen. De aanvang is om 19.30 uur.
De leden die deze aantekening bezitten, zullen nog een uitnodiging ontvangen van onze vereniging. Ieder lid van onze vereniging met een geldig BHV certificaat kan met behulp van deze les het certificaat geldig houden.
De kosten voor deze herhalingscursus zullen niet veel afwijken van andere jaren, wij controleren op dit moment of dit allemaal nog klopt, hierover krijgt u nog nader bericht. Heeft u vragen, of zou u ook willen deelnemen, stuur dan uw vraag/aanvraag naar ons secretariaat


Herhaling modules: Wandel en Sport / Kinder EHBO
Iedereen die meer wil weten over deze moduls of het onderwerp is van harte welkom op één of meerdere herhalingsavonden van wandel en sport module of kinder EHBO. Misschien wil je wel een van deze modules zelf gaan halen, voor uitbreiding van je EHBO kennis en diploma. Kom gewoon mee doen, en kijk of het wat voor je is? Wellicht zijn er meer geïnteresseerde en kunnen we binnenkort bij voldoende inschrijvingen een nieuwe cursus organiseren. Zie voor aanmelden en info onze website www.ehbobuurmalsen-tricht.nl.

Wat belangrijk is om te weten, dat het deelnemen aan deze herhalingsavonden, niet betekend dat je automatisch de aantekening van één van deze modules krijgt, deze avonden tellen wel mee voor herhalingslessen.

Leden met de aantekening Let op! De herhalingsavonden voor EHBO aan kinderen / Wandel en Sportletsel, zijn verplicht voor leden met repectievelijk dit certificaat en deze aantekening.
Er wordt slechts 1 herhalingsavond per module gehouden, waarbij de volledige lesstof wordt behandeld.

Dit is voldoende om de aantekening of certificaat te behouden. De les tijden zijn van 20.00 tot 22.00 uur.

Belangrijk om te weten is dat, als je niet aanwezig kunt zijn, wij als vereniging je aantekening op je diploma niet kunnen verlengen! Ben je ziek of werk je tijdelijk in het buitenland of zijn er familieomstandigheden waardoor je niet aanwezig kunt zijn, meld dit zo spoedig mogelijk aan ons secretariaat.

Agressie hantering
18 februari 2019 Vele leden vinden dit een belangrijke en leerzame oefenavond. Omdat wij als vereniging op diverse evenementen actief zijn is dit bij uitstek een geschikte lesavond voor leden die via onze vereniging hulp verlenen bij feesten, markten, fairs en vele andere evenementen.
De les zal beginnen om 20.00 uur en eindigen om 22.00 uur.
Janneke van Heteren zal dit seizoen les verzorgen weer verzorgen. Iedereen is welkom, gewoon komen en mee doen.

Reanimatieavond en Verbandleer
Een verplichte oefenavond reanimatie + AED en ook verbandleer, voor het geldig houden van je diploma. Deze 2 lessen mag je niet missen! Zie de indelingslijst elders op de website. Let op, er worden drie avonden georganiseerd, van 20.00 tot 22.00 uur.

Belangrijk om te weten is dat, als je niet aanwezig kunt zijn, wij als op de avond waar je staat ingedeeld, meld dit zo spoedig mogelijk aan ons secretariaat. U ontvangt dan per mail een bevestiging voor eventueel gewijzigde datum.

 

Meer informatie over het aantal herhalingslessen die nodig zijn voor het behouden van het EHBO diploma en aantekeningen, is te vinden op de webpagina vervolgopleiding.

Alvast bedankt voor uw medewerking.